All-Inclusive

mind & body detoxreis

5 dagen op Vlieland

952,-*

*Inclusief detoxpakket & begeleiding twv. €363,00 vooraf te betalen en exclusief verblijf in hotel Seeduyn twv €589,- p.p.

Wat kun je verwachten tijdens de

All-Inclusive mind & body detoxreis op Vlieland

Hoe heerlijk is het om 5 dagen op een ontspannen en relaxte manier mentaal en emotioneel tot rust te komen en te resetten op Vlieland. Als je hierbij ook nog je lichaam reinigt met een detoxkuur geef je jezelf een flinke fysieke boost. Immers, in onze darmen worden hormonen gemaakt, voedingstoffen afgegeven en afvalstoffen opgenomen …als ze schoon zijn. Schone darmen zorgen ervoor dat alles in je lijf beter en effectiever werkt. Van je spieren tot je huid, van je organen tot je hersenen. Met de detox pak je alles mee. Je bent beter gevoed dan ooit en je hoeft geen honger te hebben.

Je kunt mildvasten of vasten met sappen en soepen, gewoon wat het best bij jou past.

Hoe doe je de detoxkuur?

We verblijven in strandhotel Seeduyn, in een luxe kamer aan zee. Er wordt voor je gezorgd! Alles is voor je geregeld . Het programma is zo samengesteld dat er alle ruimte is voor jouw persoonlijk proces, goede gesprekken, beweging en natuurlijk gewoon lekker niks doen. Je hebt alle vrijheid om te kiezen waar je aan meedoet. Je kunt zelf bepalen of gezellig bij de groep wilt zitten of even lekker alleen wilt zijn. Kortom het is JOUW week, ME-TIME! De relax detoxreis is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven als investering voor een gezonder, blijer en vrijer leven! Je kunt onbeperkt gebruik van de uitgebreide wellness bijboeken als je dat wilt.

Jouw investering voor deze all-inclusieve reis met alles er op en er aan, plus detox ondersteunend kuur pakket en plus begeleiding in de voorbereiding, tijdens ons verblijf én na de reis, is € 952,00. De kosten voor het verblijf (€ 589,- euro per persoon) betaal je ter plekke aan het hotel. De kosten voor het detoxpakket en de begeleiding ( 363,00) worden bij boeking in rekening gebracht.
Wil je onbeperkt gebruik maken van de uitgebreide wellness van hotel Seeduyn dan kun je dit voor €40,00 bij boeken.

Inbegrepen bij de reis

All-Inclusive Detox, Body & Mind

detoxreis 5 dagen op Vlieland

Het arrangement van hotel Seeduyn (€ 589,- euro  plus de toeristenbelasting van €2,05 p.p per nacht) betaal je ter plekke aan het hotel. De kosten voor het detoxpakket en de begeleiding ( 363,00) worden bij boeking in rekening gebracht.

Prijs

952,-