All-inclusive

Stress release reis

4 dagen op Vlieland

699,-*

* De hotelkosten (449,-) dien je tijdens je verblijf te voldoen. 
250,- wordt tijdens de bestelling in rekening gebracht.

Wat kun je verwachten tijdens de

Stress release reis op Vlieland

Alles is bij de prijs inbegrepen. Van het eilander ontbijt,
de lunch en het diner tot het bootkaartje. Er wordt voor je gezorgd.

Stress release is een proces dat je inzicht jezelf brengt en dat gaan we samen doen.  Van te voren hebben we al een (telefonisch) gesprek aan de hand van een vragenformulier dat je hebt ingevuld. Zo hebben we al even kennis gemaakt en weet ik wat je nodig hebt. We vertrekken op maandagochtend om 9.00 uur met de boot vanaf Harlingen naar Vlieland. Op donderdag middag zetten we weer voet op de vaste wal.

Je leert jezelf tijdens deze reis nog beter kennen. Je krijgt inzicht in jouw overtuigingen, over de ballen die je in de lucht houdt, over jouw grenzen, belemmeringen en onzekerheden. Die hebben we allemaal, maar wat is het heerlijk als je deze los kunt laten zodat jezelf blijer en vrijer kunt voelen. Ik deel mijn eigen route met jou en je leert mijn transformatie APK zelf toepassen. Je krijgt simpele en effectieve tools waarmee je thuis verder kunt. Misschien wordt deze reis wel de reis van je leven.

Een van de deelnemers van mijn trainingen zegt het als volgt:  “Jaren voelde ik me opgejaagd. Nu snap ik dat, het is gewoon zo logisch. Ik heb een cursus in mezelf gehad, één van de meest belangrijke trainingen in mijn leven. Ik ben weer zelfverzekerd en gelukkig, wat een opluchting. Met wat ik nu weet over mezelf kan ik de hele wereld ( en mijn familie) aan, makkie! Thanxxx Tineke

Wil je meer weten? Bel me gerust even. Wil het programma?
Stuur me dan even een mailtje naar contact@tinekevanderwoude.nl

Programma

Maandag

8.30Verzamelen op de veerterminal in Harlingen
9.00Boot vertrekt naar Vlieland
10.30Met de bus naar ons hotel
10.30Onder het genot van een kopje koffie of thee hebben we het er over
12.00Rondleiding Welness
12.30Lunch
14.00Wandeling door het bos en over het strand ( het Vlieland gevoel!)
18.00Diner
19.00Workshop transformatie APK

Dinsdag

8.30Ontbijten
10.30Aan de slag met de transformatie APK
12.30Lunch
13.30 – 14.40Wandeling over het strand naar het dorp
18.00Diner
19.15Ademhalingsmeditatie ( ook heerlijk als mediteren niet jouw “ding” is)

Woensdag

8.30Ontbijten
10.00Luisteren naar je lijf, ontspanning, ademhalen
12.30Lunch
17.00Vrij te besteden
18.15Diner
19.15Workshop ont- moeten

Donderdag

8.30Ontbijten
9.30Uitchecken
10.00Evaluatie; Hoe is het met je en wat heb je nodig?
10.50Vertrek met de bus naar de boot
11.45Vertrek boot naar Harlingen
13.30Aankomst in Harlingen ( i.v.m. de waterstand en het weer kan dit verschillen)

We vertrekken op maandagochtend om 9.00 uur met de boot vanaf Harlingen naar Vlieland. Van te voren hebben we al een (telefonisch) gesprek aan de hand van een vragenformulier dat je hebt ingevuld. Zo hebben we al even kennis gemaakt en weet ik wat je nodig hebt.