Online of Op locatie

Training Personal Life Management

De Training Personal Life Management is een proces waardoor je inzicht en in jezelf krijgt.

Wil jij je leven een positieve draai geven? De PLM training biedt je de mogelijkheid om jezelf te verbeteren op punten die voor jou belangrijk zijn.

De training is een “route kaart naar je beste zelf”, een weg naar binnen. Door effectief zelfonderzoek en heldere opdrachten volg je de route terug naar wie je werkelijk bent. Je leert jezelf (nog) beter kennen, stress te verbannen en bewust keuzes te maken.

Je maakt op een dieper niveau verbinding met jezelf en je omgeving. 

Ken jij dit?

Herken je hierin jezelf?

Dan heb je vast al eens bedacht dat je dit zou willen veranderen. Misschien heb je zelfs al stappen ondernomen in de goede richting, maar heeft het je nog niet gebracht wat je echt nodig hebt.

De Training Personal Life Management is een proces waardoor je inzicht en in jezelf krijgt. Je hoofd en je hart gaan (weer) samenwerken.

Nu is het niet zo dat ik denk dat ik alle wijsheid heb om jou te helpen de perfecte persoon te worden. Wel heb ik de afgelopen jaren meer dan honderden mensen geholpen inzicht in zichzelf en hun aangeleerde patronen te krijgen en daarmee de verandering te brengen die zij wensten

Volg deze training online

ONLINE TRAINING PERSONAL LIFE MANAGEMENT

375,-

5 dagen Op locatie

TRAINING PERSONAL LIFE MANAGEMENT

498,-

Resultaat

Heb je vragen of wil je graag meer weten?

Wil je graag vrijblijvend meer informatie over deze training, of één van de andere trainingen die ik aanbied? Vul dan het formulier in en dan neem ik persoonlijk contact met je op om toelichting te geven.
Delen