Anti Stress Dagboek

Ik geef graag cadeautjes die er toe doen want daar word ik zelf ook blij van. Het lukt niet om dit bij je aan de deur brengen dus met deze link moet je het zelf alleen nog even downloaden

Waarom

Gewoon omdat het fijn is om iets moois te krijgen in deze rare tijd en ik houd ervan om te delen.

De wereld staat al meer dan een jaar op z’n kop. Alles waarvan we dachten dat het normaal was, bleek ineens op losse schroeven te staan. We hebben zorgen over gezondheid, werk, financiën, sociale contacten, school, kinderopvang, sporten en dagritme. We verlangen er naar en missen het. Uit eten, naar de kroeg, even shoppen of ertussenuit, het zit er voorlopig niet in. Dat geeft stress en vaak niet zo’n beetje. 

Het aantal mensen dat last heeft van de gevolgen van stress is ongekend.

Dit moet anders! We kunnen de wereld niet veranderen, maar we kunnen wel iets aan stress doen. Jazeker jij ook.

Dit Anti Stress Dagboek helpt je op een simpele maar zeer effectieve manier.Je gaat je brein detoxen en resetten door grip op je gedachten te krijgen.

Moeilijk? Nee, juist heel gemakkelijk en leuk. Denken doe je de hele dag toch al dus hoef je er niets nieuws voor te leren. Gewoon een klein beetje tijd voor jezelf nemen is alles wat je hoeft te doen. 

Dit durf ik jou te beloven.

Na 42 dagen is dit het resultaat:

Ik ben Stress & Burn-Out coach en Mindset trainer. Mooie woorden die de lading zeker dekken maar eigenlijk heb ik al 35 jaar een praktijk waarin ik mensen help inzicht te krijgen in zichzelf, in hun relaties en hun patronen waardoor ze weer blij met zichzelf en hun leven kunnen zijn en zich vrij kunnen voelen.

Ik geloof in delen. Delen is vermenigvuldigen. Als we delen wat we kunnen wordt de wereld een beetje leuker. Daarom geef ik je dit Anti Stress Dagboek. Jij mag het op jouw beurt met iedereen delen die jij dit cadeau gunt. Zo maken we met ons allen deze rare wereld een beetje leuker.

The purpose of life is to discover your gift.
The meaning of life Is to give your gift away.
Tineke van der Woude
Mindset trainer